ZUK Z2 Pro sa 6 GB RAM-a rasprodan za manje od 5 minuta

Fotografija članka: ZUK Z2 Pro sa 6 GB RAM-a rasprodan za manje od 5 minuta

Od predstavljanja Vivo XPlay 5 modela koji je bio prvi pametni telefon sa 6 GB RAM-a imali smo priliku vidjeti nekoliko proizvođača koji su ponudili također na tržište lansirali pametne telefone sa izdašnih 6 GB RAM-a.

Oglas

Jedna od tih kompanija je i ZUK sa svojim ZUK Z2 Pro pametnim telefonom koji je u Kini došao u prodaju po odličnoj cijeni od samo 412 USD koja ga čini jednim od najjeftinijih smartfona na tržištu koji imaju 6 GB RAM-a. Zbog ove je činjenice ujedno došlo do velikog interesa za njim.

U manje od pet minuta koliko je trajala prodaja ZUK Z2 Pro je bio rasprodan. Da budemo precizniji ovaj uređaj je rasprodan u samo 4 minute i 23 sekunde, no na žalost kompanija nije otkrila koliko je primjeraka bilo dostupno za kupnju.

Sljedeća brza rasprodaja počet će slijedeći tjedan, a osim modela sa 6 GB RAM-a, kompanija će kupcima za kupnju ponuditi i varijantu sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Zanimljivo da kompanija još nije objavila cijenu po kojoj će se prodavati varijanta ovog pametnog telefona sa 4 GB RAM-a, već je kompanija pitala fanove da pogode točnu cijenu. ZUK će točnu cijenu objaviti 31. svibnja, a oni koji ju pogode dobit će određeni popust prilikom kupnje tog uređaja.

zuk-z2-pro-sold-out

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.