ZUK Z2: otkrivene potpune specifikacije i cijena

Fotografija članka: ZUK Z2: otkrivene potpune specifikacije i cijena

ZUK je podbrend kineske kompanije Lenovo koji je prošli mjesec predstavio Z2 Pro pametni telefon sa čak 6 GB RAM-a, a sada saznajemo više detalja o njegovoj nešto hardverski slabijoj Z2 varijanti koja će biti predstavljena 31. svibnja.

Oglas

Zahvaljujući kineskoj agenciji za certificiranje TENAA, gdje se ZUK Z2 pametni telefon upravo pojavio, imamo prilike saznati sve njegove ključne specifikacije, ali i dobiti dobar uvid u njegov dizajn.

Tako sada znamo da će ZUK Z2 biti opremljen sa kompaktnim ekranom dijagonale 5 inča i FHD rezolucije sa 2.5D zakrivljenim staklom. Kao što je i očekivano, uređaj će se u svom radu oslanjati na Qualcomm Snapdragon 820 procesor koji će biti ukomponiran sa 3 ili 4 GB RAM-a te 32 ili 64 GB neproširive interne pohrane, ovisno o varijanti.

Kombinacija kamera sa kojom ovaj uređaj dolazi uključuje 13 MP stražnju i 8 MP prednju selfie kameru. Između ostaloga ovo će biti Dual SIM uređaj, a za njegovu autonomiju brinut će baterija kapaciteta 3.500 mAh. Kao operativni sustav navodi se Android 6.0.1 Marshmallow, a što se njegovih dimenzija tiče, one su 140.5 x 69 x 7.9 milimetara, dok njegova težina iznosi 150 grama. Kao što se na slici može vidjeti ZUK Z2 ispod ekrana ima fizičku home tipku unutar koje će biti integriran senzor otiska prsta.

ZUK Z2 će biti ponuđen u standardnoj crnoj ili bijeloj boji po cijeni od vrlo prihvatljivih 274 USD.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.