ZUK Z2: novi teaser otkriva Qualcomm procesor

Fotografija članka: ZUK Z2: novi teaser otkriva Qualcomm procesor

Samo jedan dan nakon što je CEO kompanije ZUK otkrio da će nadolazeći ZUK Z2 pametni telefon biti pokretan Samsung-ovim Exynos 8890 procesorom, novi teaser objavljen na jednoj društvenoj mreži daje pomalo kontradiktorne informacije.

Oglas

Ova nova teaser slika koju je kompanija objavila na službenom Weibo profilu daje nam više pitanja nego odgovora, jer se na njoj umjesto Samsung-ovog nalazi logo drugog proizvođača procesora, a to je Qualcomm.

Za sada nema informacija o kojem bi se točno modelu Qualcomm Snapdragon procesora ovdje trebalo raditi, no neke prijašnje neslužbene informacije spominjale su SD652 i SD820 procesore. Postoji mogućnost da ZUK priprema dvije varijante Z2 pametnog telefona, jednu pokretanu Qualcomm-ovim, a drugu Samsung-ovim procesorom.

Pored spomenutih informacija o procesoru, ovaj teaser također otkriva i da će navedeni uređaj biti predstavljen 31. svibnja, što je već slijedeći tjedan. Još jedan detalj vrijedan spomena je tekst na kineskom koji se nalazi na teaser slici, a u prijevodu znači „flagship malog ekrana“ što indicira da bi ovaj pametni telefon mogao doći sa 5-inčnim ili manjim ekranom. Dobrodošla vijest svim ljubiteljima manjih, kompaktnijih uređaja.

zuk

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.