ZTE ZW10 novi pametni sat će raditi na Android Wear 2.0 OS-u

Fotografija članka: ZTE ZW10 novi pametni sat će raditi na Android Wear 2.0 OS-u

Globalno popularna kineska kompanija bi u bliskoj budućnosti mogla predstaviti novi pametni sat. Spominje se ime ZTE ZW10, a čini se kako će se po OS-u pridružiti Android Wear obitelji.

Oglas

Dok ovo čitate, spomenuti ZTE ZW10 (možda mu je to samo kodno ime) nalazi se na Bluetooth SIG certifikaciji. Ono što će vam se sigurni svidjeti je kako će podržavati 3G mreže, što znači da bi negdje s donje strane trebao imati utor za postavljanje nano SIM kartice.

Ovo bi mogla biti prilično točna informacija jer je ZTE još početkom ove godine najavio kako razvija svoj prvi Android Wear pametni sat (smartwatch), a koji bi se u prodaji trebao pojaviti tijekom godine, nagađamo negdje tamo polovicom godine.

Osim što može raditi samostalno zahvaljujući 3G podršci, naravo da ćete ga moći povezati i s vašim pametnim telefonom te preuzimati pozive, tekstualne poruke i druge obavijesti. Ono što u kompaniji posebno ističu je kako će baterija biti izdržljivija nego kod konkurencije.

I sam vanjski izgled je vrlo elegantan i tanak tako da nalikuje na prave klasične satove. Saznajemo kako će se osim na azijskom pojaviti na američkom i europskom tržištu po za sada nepoznatoj cijeni.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.