ZTE Nubia Z7 i Z7 mini s 5,5″ i 5″ FHD ekranima uskoro u prodaji?

Fotografija članka: ZTE Nubia Z7 i Z7 mini s 5,5″ i 5″ FHD ekranima uskoro u prodaji?

Kao i model niže klase Nubia Z5s mini, ovih su se dana pojavili podaci o certifikaciji ZTE Nubia Z7 i Z7 mini smartfona. To znači da će uskoro u dućane.

Oglas

Novi ZTE Nubia Z7 i Z7 mini su top modeli kineske kompanije koji bi se uskoro trebali pojaviti u prodaji. Očakujemo ih do kraja srpnja ili početkom kolovoza. Dok ovo čitate, u Kini su ova dva modela prošla certifikaciju – Nubia NX507J s 5 inčnim ekranom (mini) i NX505J s 5,5 inčnim ekranom, tako da vjerujemo kako bi se vrlo brzo mogli pojaviti i u našim krajevima.

Kada već govorimo o ekranima, manji ZTE Nubia Z7 mini ima 5 inčni IPS Full HD ekran rezolucije 1920×1080 točaka. Radit će na 4-jezgrenom procesoru na 2 GHz, imat će 2 GB RAM-a, 16 GB interne memorije (proširivo preko microSD ulaza), te dvije kamere od 8 MP i 5 MP.

Glavni model, ZTE Nubia Z7 je navodno po dimenzijama gotovo isti kao Nubia Z7 mini, no ima veći 5,5 inčni ekran tako da je postignuta bolja iskorištenost prednje površine, odnosno vrlo male rubove, nešto slično kao Sharpov EDGEST dizajn.

Oba modela, ZTE Nubia Z7 i Z7 mini, radit će na Android 4.4.2 KitKat operativnom sustavu, a za sada nema službeno objavljene cijene. No, vjerujemo kako će biti vrlo popularne.

ZTE Nubia Z7 i Z7 mini s 5,5" i 5" FHD ekranima

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.