ZTE Nubia Z17 sa Snapdragonom 835 i 6 GB RAM-a prošla certifikaciju

Fotografija članka: ZTE Nubia Z17 sa Snapdragonom 835 i 6 GB RAM-a prošla certifikaciju

Kod poznate se kineske agencije za certificiranje našao pametni telefon pod kodnim nazivom Nubia NX563J koji predstavlja najnoviji Nubia Z17 flagship smartfon kineske kompanije ZTE.

Oglas

Zahvaljujući informacijama koje nam donosi TENAA možemo saznati nešto više o specifikacijama ovog flagship smartfona, ali imamo i dobar uvid u njegov dizajn za koji samo možemo reći kako ne razočarava. Naime, najnovija se ZTE Nubia Z17 pojavljuje sa ekranom koji je praktički bez okvira sa lijeve i desne strane. Sa gornje strane se nalazi okvir na kojem je smještena prednja kamera te slušalica, dok se sa donje strane okvira smjestila Home tipka.

Home tipka nije fizička već je kapacitivna, ali je uokvirena sa već prepoznatljivim crvenim krugom koji je na neki način zaštitni znak ove kompanije. Sa stražnje se strane ovog pametnog telefona našla dvostruka kamera sa LED bljeskalicom, a tu je i neizostavni senzor otiska prsta.

Po pitanju specifikacija ZTE Nubia Z17 donosi 5.5-inčni ekran 1080p rezolucije, a ispod poklopca se nalazi osmojezgreni procesor koji radi na taktu od 1.9 GHz te se prema do sada objavljenim informacijama ovdje radi o najnovijem Qualcomm Snapdragon 835 modelu. Spominje se i kako će nova Nubia imati dvije prodajne varijante; jedna će doći sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, dok će druga imati 6 GB radne i 128 GB interne memorije.

Za autonomiju ovog flagshipa će brinuti baterija kapaciteta 3.100 mAh, a na policama trgovina će se naći u zlatnoj i srebrnoj boji. Pojava ovog pametnog telefona na stranicama TENAA agencije znači da je datum službene premijere vrlo blizu te ćemo vam uskoro donijeti sve detalje vezane uz ovaj zanimljivi flagship.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.