ZTE Nubia Z17 mini u svibnju i na europskom tržištu

Fotografija članka: ZTE Nubia Z17 mini u svibnju i na europskom tržištu

Malo tko nije čuo za popularni Nubia podbrend kineske kompanije ZTE koji nudi zaista odlične uređaje, a najnoviji u nizu je nedavno predstavljen ZTE Nubia Z17 mini pametni telefon.

Oglas

Najzanimljivija značajka ovog kompaktnog pametnog telefona svakako je dvostruka stražnja kamera, a što nam još nudi ovaj Nubia pametnjaković provjerite na . U međuvremenu su se pojavile i informacije vezane uz datum prodaje ovog uređaja.

Tako je ZTE Nubia Z17 mini u prodaji u Kini od danas, no nešto je drugo veoma neobično za nevedenu kompaniju. Naime, ZTE Nubia Z17 mini će biti jedan od rijetkih Nubia pametnih telefona koji će se službeno prodavati i na tržištima izvan Kine, pa će tako u novoj kompaktnoj Nubia poslastici uživati i korisnici iz Europe, Indije i drugih za sada nespecificiranih lokacija koji neće morati čekati pošiljku iz Kine.

Na navedenim će se tržištima ZTE Nubia Z17 mini pojaviti krajem svibnja, no na žalost još nisu objavljene internacionalne cijene po kojima će se prodavati. Poznato je kako se u Kini ovaj pametni telefon (njegova osnovna verzija) prodaje po cijeni od 247 američkih dolara, no treba imati na umu kako cijene u Kini nisu jednake u drugim zemljama. Tako da definitivno možemo očekivati i možda nekih dvadesetak do pedesetak dolara više cijene, ovisi o zemlji u kojoj se prodaje.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.