ZTE Nubia Z11 u još jednoj varijanti?

Fotografija članka: ZTE Nubia Z11 u još jednoj varijanti?

Uskoro će biti predstavljen ZTE Nubia Z11 Max, no ono što nas je začudilo je činjenica kako se na stranicama kineske agencije za certificiranje TENAA pojavio još jedan 5.5-inčni Nubia uređaj.

Oglas

Prema dostupnim informacijama ovaj će za sada nepoznati pametni telefon sa oznakom modela NX531J doći sa ekranom FHD rezolucije, 2.5D zakrivljenim stražnjim panelom na kojem će biti smješten senzor otiska prsta te sa već svima nama jako dobro poznatim Qualcomm Snapdragon 820 procesorom radnog takta 2.15 GHz uparenim sa 4 GB radne i 64 GB proširive interne memorije.

Još nije poznato koje će kamere biti ugrađene u ovaj model Nubia pametnog telefona, no sudeći prema nekim drugim uređajima Z11 linije, stražnja bi kamera mogla doći sa 16 MP senzorom i LED bljeskalicom, dok bi se sa prednje strane mogla naći 8 MP selfie kamera.

Kada je riječ o vanjštini ovog nepoznatog modela, kompanija se odlučila za potpuno metalni dizajn te je zadržan poznati crveni krug. Za ovaj se phablet još tvrdi kako će raspolagati baterijom kapaciteta 2.900 mAh te će raditi na Android 6.0.1 Marshmallow operativnom sustavu. Spominje se i paleta od čak pet boja u kojima će ovaj pametni telefon biti dostupan za kupnju, a to su: srebrna, zlatna, siva, smeđa i ružičasta. Za sada nema informacija o tome kada će ovaj pametni telefon biti predstavljen ni koji će naziv nositi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.