ZTE Nubia Z11 na AnTuTu sa impresivnim rezultatom

Fotografija članka: ZTE Nubia Z11 na AnTuTu sa impresivnim rezultatom

Nubia Z11 je sigurno najvažniji smartfon koji će ovaj podbrend kineske kompanije ZTE predstaviti ove godine.

Oglas

Nedavno je generalni direktor ove kompanije Ni Fei objavio da će Nubia Z11 flagship doći sa ekranom bez rubova sa lijeve i desne strane što je bio slučaj i kod njegovog prethodnika. Ipak osim toga zahvaljujući TENAA-i saznali smo i ključne hardverske specifikacije ovog uređaja koje uključuju high-end Qualcomm Snapdragon 820 procesor.

Ove specifikacije potvrdio je i AnTuTu benchmark gdje se Nubia Z11 (NX531J) nedavno pojavila. Tako nam AnTuTu otkriva da Nubia Z11 dolazi sa osim već spomenutim Qualcomm Snapdragon 820 procesorom i sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Osim toga navodi se i 16 MP stražnja i 8 MP prednja kamera, ekran FHD rezolucije za kojeg od TENAA-e znamo da ima dijagonalu od 5.5 inča, dok se kao operativni sustav navodi Android 6.0.1 Marshmallow.

Da se radi o smartfonu sa high-end hardverom potvrđuje i rezultat na AnTuTu koji je oko 140.000 bodova, što ga svrstava u isti rang sa Xiaomi Mi5, Samsung Galaxy S7 te Le Max 2 flagship smartfonima.

nubia-z11-antutu

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.