ZTE Nubia Z11 Mini certificirana sa 2.5D staklom i senzorom otiska prsta

Fotografija članka: ZTE Nubia Z11 Mini certificirana sa 2.5D staklom i senzorom otiska prsta

U nekoliko posljednjih mjeseci nismo čuli mnogo o Nubia liniji smartfona poznate kineske kompanije ZTE, no čini se kako se i ta činjenica polako mijenja, jer nam je TENAA otkrila detalje o jednom Nubia smartfonu.

Oglas

Riječ je o novom ZTE smartfonu sa brojem modela NX529J za koji se tvrdi kako će nositi naziv ZTE Nubia Z11 Mini. Dakle, TENAA je otkrila sve detalje o ovom uređaju, a osim njegovih specifikacija možemo zaključiti kako bi uskoro ako je suditi po pojavi novog Nubia uređaja na certifikaciji svijetlo dana mogli ugledati i Z11 Max te Z11 flagship.

Kada gledao dizajn novog Z11 Mini smartfona, možemo uočiti veoma malene razlike u odnosu na njegovog Z9 Mini prethodnika. Dakle, ZTE Nubia Z11 Mini i sa prednje i stražnje strane dolazi sa 2.5D zakrivljenim staklom, zatim sa metalnim okvirom  te sa crvenom tradicionalnom  home tipkom koja se smjestila sa prednje strane smartfona. Zanimljiva je novina smještena sa stražnje strane, a riječ je o senzoru otiska prsta.

TENAA nam je otkrila kako će ZTE Nubia Z11 Mini doći sa osmojezgrenim procesorom koji će raditi na taktu od 1.2 GHz ili 1.5 GHz, pa pretpostavljamo da bi ovdje mogla biti riječ o Qualcomm Snapdragon 616 ili 617 procesoru. Osim toga, tu je i 5-inčni ekran FHD rezolucije te 3 GB i 32 GB interne memorije. Sa stražnje se strane smjestila 16 MP glavna kamera, dok prednju stranu krasi 8 MP selfie kamera. Za bateriju je naveden kapacitet od 2.750 mAh, a kada je o debljini profila riječ ZTE Nubia Z11 Mini mjeri 8 mm te teži 138 grama. Na žalost, čini se da će ova Nubia usprkos tome što je uređaj 2016. godine kao operativni sustav imati stariju Android 5.1.1 Lollipop verziju.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.