ZTE Nubia Z11 Max: premijera u lipnju uz limitiranu Ronaldo varijantu?

Fotografija članka: ZTE Nubia Z11 Max: premijera u lipnju uz limitiranu Ronaldo varijantu?

Kineske kompanije sve više svoje poslovanje sa domaćeg kineskog terena proširuju na nova europska, ali i svjetska tržišta.

Oglas

Kako bi povećali prepoznatljivost svojih brendova u svijetu ove se kompanije često odlučuju za suradnju sa poznatim slavnim ličnostima pojedinih regija koje promoviraju njihove proizvode – u ovom slučaju pametne telefone. Tako je došla i službena potvrda iz kompanije ZTE  kako njezin Nubia podbrend od sada predstavlja slavni nogometaš Cristiano Ronaldo. No, nije to prva takva suradnja; Huawei je takav ugovor potpisao sa jednako slavnim nogometašem, pa tako ime Lionel Messi vežemo uz ovu popularnu kinesku kompaniju.

Kada kineske kompanije potpišu ovakve ugovore često korisnicima pripreme i specijalne modele pametnih telefona, pa se tako čini da će to biti i slučaj sa Nubia podbrendom i Ronaldom.

nubia-z11-max-render-01

Kompanija ZTE je potvrdila kako će se službena premijera ZTE Nubia Z11 Max phableta održati 7. lipnja u Pekingu, a osim standardne verzije predstavljena bi mogla biti i limitirana Christiano Ronaldo varijanta koja će sadržavati potpis ovog slavnog nogometaša. Osim što se nagađa o postojanju ove limitirane varijante ZTE Nubia Z11 Max modela, nagađa se kako će i sam Ronaldo biti prisutan na službenoj premijeri, a to nas ne bi previše iznenadilo.

nubia-z11-max-launch-tease

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.