ZTE Nubia Z11 flagship će biti predstavljen prije kraja mjeseca

Fotografija članka: ZTE Nubia Z11 flagship će biti predstavljen prije kraja mjeseca

Čini se da je Nubia (podbrend kompanije ZTE) vrlo zaposlena ovaj mjesec s obzirom da je već predstavljen Nubia Z11 Max mega phablet, a sada znamo kako će ovog mjeseca biti predstavljen i flagship pametni telefon naziva ZTE Nubia Z11.

Oglas

Saznajemo da će kompanija prije kraja ovog mjeseca predstaviti svoj dugo iščekivani flagship pametni telefon o kojem je prošlih tjedana i mjeseci bilo mnogo govora. Kompanija je službeno objavila da će se predstavljanje ovog flagshipa održati 28. lipnja na događanju u Pekingu.

Ovo su informacije koje su se pojavile na posteru koji je kompanija objavila, a između ostaloga na njemu se nalazi i slika popularnog nogometaša Cristiana Ronalda koji je od nedavno postao ambasador Nubia brenda. Ipak, za razliku od predstavljanja Nubia Z11 Max phableta, nije izgledno da će se C. Ronaldo pojaviti na ovom flagship predstavljanju zbog aktualnog europskog nogometnog prvenstva.

Dok Nubia tek treba službeno objaviti specifikacije i značajke nadolazećeg flagship pametnog telefona, mi smo mnogo o njemu kada se ranije pojavio na certificiranju kod TENAA-e.

nubia-z11-launch

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.