ZTE Nubia NX595J je novo bezeless savršenstvo?

Fotografija članka: ZTE Nubia NX595J je novo bezeless savršenstvo?

Svaka godina donosi novo polje na kojemu se proizvođači smartfona natječu tko će veće, jače, bolje ili tanje uređaje napraviti, a ova je godina rezervirana za bitku na području ekrana – točnije rečeno tko će napraviti što tanji okvir oko njega.

Oglas

ZTE Nubia NX595J je kako tvrde iz kompanije novo “bezeless” savršenstvo te bi uskoro mogla odnijeti pobjedu na ovom polju.

Naime, gornji i donji rubovi oko ekrana mjere sićušnih 3 milimetara, posebno u odnosu na veliki ekran koji mjeri dijagonalu od neobičnih 5.73 inča. Naravno proizvođačima smartfona bolje leži napraviti tanke okvire ekrana sa strane, pa su tako lijevi i desni rubovi oko ekrana ovog nadolazećeg Nubia smartfona još tanji. Aluminijski okvir je jedva vidljiv gledajući ZTE Nubia NX595J smartfon sprijeda.

Staklo koje prekriva ekran je zakrivljeno sa sve četiri strane, a prema slici je malo teže procijeniti pokušava li kompanija izvesti vizualni trik koji su imali neki stariji Nubia modeli (zakrivljeno je staklo zakrivilo svjetlo i na taj je način okvir bio manje vidljiv). Ukoliko se pokaže kako je slika u nastavku reprezentativna te zaista prikazuje nadolazeći ZTE Nubia NX595J pametni telefon tada smo sigurni da imamo pobjednika kada je u pitanju omjer tijela i ekrana kod smartfona. Za razliku od nedavno predstavljenog Xiaomi Mi Mix 2 modela, ZTE Nubia NX595J dolazi sa dvostrukom stražnjom kamerom.

Sa stražnje se strane smjestio i senzor otiska prsta, a malo nam je teže vidjeti gdje se na prednjoj strani smjestila neizbježna selfie kamera.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.