ZTE Nubia linija sa novim SD 845 konkurira Galaxy S9+ flagshipu

Fotografija članka: ZTE Nubia linija sa novim SD 845 konkurira Galaxy S9+ flagshipu

Dobro nam je poznata kineska kompanija ZTE i njezina Nubia linija pametnih telefona koju odlikuje privlačan dizajn i odlične specifikacije.

Oglas

Dok je ZTE Nubia Z17 radila na prošlogodišnjem flagship Qualcomm Snapdragon 835 procesoru, njezin će nasljednik koji se pojavio na AnTuTu benchmarku pod kodnim nazivom NX606J doći sa ovogodišnjim Snapdragon 845 flagshipom.

ZTE Nubia Z17s je prvi kompanijin smartfon te linije koji je imao ekran 17:9 formata, dok novi NX606J model dolazi sa popularnim 18:9 formatom ekrana rezolucije 1.080 x 2.160 piksela. Još uvijek nije poznat naziv koji će nositi novi ZTE Nubia flagship pametni telefon no moguće je da će biti Nubia Z19.

Osim novog i svakako privlačnog Qualcomm Snapdragon 845 procesora, novi će Nubia smartfon doći i sa Android 8.0 Oreo operativnim sustavom koji će vjerojatno biti poprilično izmijenjen prema kompanijinim željama. Zanimljivo je kako će novi Nubia flagship imati 6 GB radne memorije, no čudna nam je informacija o samo 32 GB interne memorije. Ovo je malo neočekivano, no vrlo vjerojatno još podložno promjenama, međutim AnTuTu rezultat koji je još neimenovana Nubia postigla u skladu je sa rezultatima koje je postigao Samsung Galaxy S9+ na ovom istom testu.

Neimenovana je Nubia postigla AnTuTu rezultat od  271.674 bodova.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.