ZTE Nubia: fantastični klizni smartfon na prvim slikama

Fotografija članka: ZTE Nubia: fantastični klizni smartfon na prvim slikama

Nakon predstavljanja Xiaomi Mi Mix konceptnog pametnog telefona koje je poprilično odjeknulo u svijetu smartfona, saznajemo da još jedan kineski proizvođač radi na uređaju vrlo sličnog dizajna bez rubova oko ekrana.

Oglas

Na jednoj kineskoj web stranici osvanulo je nekoliko neslužbenih rendera ZTE Nubia konceptnog smartfona ambicioznog dizajna sa ekranom koji prelazi preko rubova i zanimljivim kliznim otvaranjem kamera. Prednja strana izgleda predivno sa ekranom koji je razvučen do samih rubova, no za očekivati je da bi finalna verzija ipak mogla imati barem male rubove. Osim dizajna prednjeg panela koji je sličan Mi Mix phabletu, glavna značajka Nubia smartfona je klizni dizajn čijim se pomicanjem otkriva prednja kamera sa LED bljeskalicom.

Renderi otkrivaju stražnji panel sa izmjenjivim poklopcem, a korisnicima bi na izbor trebalo biti ponuđeno više materijala; poput aluminija u crnoj ili srebrnoj boji, zatim kože te dvije vrste drva – time će se ovaj uređaj moći prilagoditi različitim ukusima. Izmjenjivi stražnji poklopac daje naslutiti i da bi baterija mogla biti izmjenjiva, no o tome za sada nema službenih informacija, kao niti o ostatku hardverskih specifikacija.

zte-nubia-bezelless-header

Ove slike otkrivaju i USB Type-C port i 3.5 mm audio izlaz smješten sa donje strane uređaja te senzor otiska prsta sa stražnje strane, dok su sve fizičke tipke smještene na desnom rubu. Na žalost, za sada nema informacija hoće li ovaj fantastično dizajnirani Nubia smartfon ikada ugledati svijetlo dana.

nubia-bezel-less-phone

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.