ZTE Grand X Max 2: stigao 6-inčni phablet sa dvostrukom kamerom

Fotografija članka: ZTE Grand X Max 2: stigao 6-inčni phablet sa dvostrukom kamerom

Čini se kako trend predstavljanja pametnih telefona sa dvostrukom stražnjom kamerom uzima sve više maha, jer upravo saznajemo kao je i kineski ZTE odlučio lansirati jedan takav uređaj.

Oglas

Kompanija ZTE je u Americi predstavila novi pametni telefon naziva Grand X Max 2 za kojeg po nazivu nije teško zaključiti da dolazi sa velikim ekranom koji u ovom slučaju iznosi 6 inča, no ono što je kod ovog phableta zanimljivo je da je opremljen sa dvostrukom stražnjom kamerom.

Ostatak hardverskih specifikacija ZTE Grand X Max 2 phableta uključuje ekran FHD rezolucije, Qualcomm Snapdragon 617 procesor sa radnim taktom od 1.5 GHz, 2 GB RAM-a i 16 GB interne pohrane te bateriju kapaciteta 3.400 mAh. Što se tiče fotografskih mogućnosti ZTE Grand X Max 2 phableta, na tom se području ističe sa dvije stražnje kamere od kojih jedna ima 13 MP, a druga 2 MP senzor, dok se sa prednje strane uređaja nalazi 5 MP selfie kamera.

Ovaj će se veliki phablet u Americi moći nabaviti preko Cricket i AT&T mobilnih operatera po cijeni od 200 USD, dostupnost u ostalim zemljama još nije poznata.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.