ZTE Gigabit Phone prvi 5G smartfon u svijetu premijerno na MWC 2017

Fotografija članka: ZTE Gigabit Phone prvi 5G smartfon u svijetu premijerno na MWC 2017

Barcelona će dobiti još jednu zanimljivu premijeru. Očekuje se predstavljanje prvog 5G smartfona na svijetu.

Oglas

U popularnoj kineskoj kompaniji su ga nazvali ZTE Gigabit Phone i o njemu se praktički ništa ne zna. Jedini podatak koji se pojavio i koji je dostupan je činjenica kako ima do sada najbrže zabilježeni podatkovni promet označen kao 5G.

Za novi ZTE Gigabit Phone u kompaniji tvrde kako donosi nove standarde u brzinama downloada. Konkretno, na ovom smartfonu podaci jure brzinama i do 1 Gbps. U praksi to znači da će biti spreman za streaming novih tehnologija koje su “gutači prometa”, kao što su 360° panoramski video ili virtualna stvarnost panoramic (VR, Virtual Reality). I ne samo to, moći ćete gledati video i filmove visoke kvalitete, praktički trenutno pristupati svom oblaku s vašim pohranjenim podacima (cloud storage), a da ne govorimo o video igrama i slušanju glazbe u ultra Hi-Fi kvaliteti.

Ako ćete posjetiti MWC 2017 u Barceloni, svakako se zaletite do ZTE štanda (3F30, Hall 3, Fira Gran Via, Barcelona), gdje će uživo demonstrirati i Google Daydream.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.