ZTE Axon 9 će se ipak pojaviti u 2018. godini?

Fotografija članka: ZTE Axon 9 će se ipak pojaviti u 2018. godini?

Nedavno smo pisali kako ZTE u posljednje vrijeme nije izbacio niti jedan značajan pametni telefon. Cheng Lixin, izvršni direktor kompanije ZTE najavio je novitete među kojima je i novi ZTE Axon 9.

Oglas

Cheng Lixin je na poziciji izvršnog direktora od travnja 2017. godine. Ispravit ćemo se i reći kako je kompanija ovog tjedna službeno predstavila o kojem smo , no prije toga je bila velika suša. U posebnom intervjuu Lixin je spomenuo kako su na američkom tržištu, gdje živi već 10 godina, vrlo dobro pozicionirani, no kako su zanemarili domaće kinesko tržište, a što trebaju popraviti.

Cheng Lixin je također predstavio i novi proizvodni program za 2018. godinu, a koja će se sastojati od tri serije pametni telefona:
– visoka A klasa Axon pametnih telefona
– jeftina B klasa Blade pametnih telefona
– C klasa za IoT proizvode (Internet of Things)

U skladu s novim najavama Lixin je najavio i novi ZTE Axon 9 pametni telefon, a koji će se pojaviti i na kineskom ali i globalnom tržištu.

Dodajmo ovoj priči i podatak kako su prodajni trendovi pametnih telefona u Kini u velikom padu. Prema podacima China Communications Research Instituta iz prosinca 2017. godine prodaja smartfona na kineskom tržištu pala je za gotovo trećinu (32,5% ) u odnosu na isti period lani. Analitičari procjenjuju kako će se pad prodaje pametnih telefona nastaviti i ove 2018. godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.