ZTE Axon 7s: moćan i privlačan smartfon sa dvostrukom stražnjom kamerom

Fotografija članka: ZTE Axon 7s: moćan i privlačan smartfon sa dvostrukom stražnjom kamerom

U kineskoj su kompaniji ZTE odlučili maknuti zavjese sa jednog od zanimljivijih pametnih telefona ove godine koji nosi naziv ZTE Axon 7s.

Oglas

Ovaj je smartfon nasljednik ili neka nadograđena verzija kompanijinog Axon 7 flagship modela, a donosi neke prilično zanimljive karakteristike. Pa krenimo redom.

ZTE Axon 7s se u svom radu oslanja na Qualcomm-ov Snapdragon 821 procesor, a osim što je dobio nešto brži procesor od svog Axon 7 prethodnika, ZTE Axon 7s je dobio i dvostruku stražnju kameru. Tako se na stražnjoj strani uz jednu 20 MP kameru nalazi još i 12 MP Sony-jev IMX368 senzor, a oba dolaze sa otvorom blende f/1.8, faznim autofokusom te sa mogućnošću snimanja video zapisa u 4K rezoluciji. Prednja kamera je ista kao i na prethodniku te raspolaže senzorom od 8 MP.

Korisnicima je za potrebe multitaskinga na raspolaganju čak 6 GB radne i 128 GB interne memorije, a šuška se kako će postojati i verzija sa nešto manje pohrane, točnije sa 64 GB. Baterija je sa 3.250 mAh lagano „skočila“ na kapacitet od 3.400 mAh, a korisnicima je na raspolaganju i MicroSD utor za dodatno proširenje interne memorije. Zanimljivo je i kako će ekran krasiti slika QHD rezolucije, a tu će se naći i Google Daydream kompatibilnost.

Neki detalji još uvijek nisu otkriveni, no ovaj nam se pametni telefon čini itekako zanimljivim i privlačnim. Šuška se kako cijena neće biti baš prava sitnica – spominje se iznos od nekih petstotinjak američkih dolara.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.