ZTE Axon 7: prvi video teaser fokusiran na kvalitetan zvuk

Fotografija članka: ZTE Axon 7: prvi video teaser fokusiran na kvalitetan zvuk

Kineska kompanija ZTE marljivo radi na promociji svog nadolazećeg flagship pametnog telefona naziva ZTE Axon 7.

Oglas

Tako se pojavio prvi teaser video zapis čija je glavna svrha predstaviti i najaviti kvalitetu zvuka koju će ponuditi ovaj nadolazeći flaghip. Nećemo vam previše opisivati ovaj video zapis, jer ga u krajnjem slučaju zasigurno možetei sami pogledali u nastavku ovoga teksta.

Mi ćemo vam još spomenuti kako se na službenoj pozivnici za predstavljanje ovog uređaja nalazi i dio “Listening to the heart of power”, što bi u doslovnom prijevodu bilo „Slušanje srca moći“. Dakle, ovaj se dio definitvno odnosi na audio značajke ovog nadolazećeg flagship pametnog telefona.

Pri samom kraju video zapisa pojavljuje se i logo opreme virtualne stvarnosti što sugerira kako će ovaj uređaj biti VR kompatibilan. Ovaj je uređaj potvrđen i od strane kineske agencije za certificiranje TENAA, pa se na možete podsjetiti što nam ZTE Axon 7 donosi od specifikacija. I za kraj spomenimo kako će se ova službena flagship premijera održati 26. svibnja.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.