ZTE Axon 7: nova varijanta sa 6 GB RAM-a i force touch ekranom

Fotografija članka: ZTE Axon 7: nova varijanta sa 6 GB RAM-a i force touch ekranom

ZTE Axon 7 je predstavljen u svibnju ove godine kao nasljednik prošlogodišnjeg Axon modela.

Oglas

Kompanija je odlučila ponuditi još dvije varijante ovog smartfona, a to su ZTE Axon 7 Mini te ZTE Axon 7 Max koji su predstavljeni prošli mjesec.

Kada smo pomislili da više neće biti predstavljanja novih varijanta ovog smartfona, ZTE nas je odlučio iznenaditi predstavljanjem još jedne varijante Axon 7 modela. Novi ZTE Axon 7 ne dolazi sa sufiksom u nazivu poput ”Pro”, ”Plus”, ”S” ili tako nešto, a opremljen je istim 5.5-inčnim ekranom, istim Qualcomm Snapdragon procesorom, te čak i istom 20 MP stražnjom kamerom. Iako ima mnogo sličnosti, postoje i neke razlike, a one su u količini radne memorije koja je kod novog modela povećana na 6 GB, te u novim funkcionalnostima kod ekrana. Njegov Quad HD AMOLED ekran sada prepoznaje jačinu pritiska, što je također dostupno i u Mini varijanti.

Osim što je ZTE htio ući u klub proizvođača koji su predstavili uređaje sa 6 GB RAM-a, kompanija je na novom smartfonu udvostručila količinu interne memorije koja sada iznosi 128 GB te se može dodatno proširiti MicroSD karticama.

Sve ostale atraktivne značajke sa kojima je došao model sa 4 GB RAM-a su ostale tu, poput dvostrukih prednjih zvučnika, senzora otiska prsta i baterije od 3.250 mAh sa Quick Charge 3.0. podrškom. Saznajemo da će se novi ZTE Axon 7 prodavati za 499,98 USD, što znači da će kupci morati izdvojiti 100 dolara više za force touch ekran, veću količinu radne memorije te također veću količinu interne memorije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.