ZTE Axon 7: isplivale informacije o cijeni novog flagshipa

Fotografija članka: ZTE Axon 7: isplivale informacije o cijeni novog flagshipa

Nedavno smo pisali o kineskoj kompaniji ZTE koja je odlučila službeno predstaviti vrhunski flagship pametni telefon naziva ZTE Axon 7, no unatoč svim informacijama o specifikacijama, cijena je ostala upitna.

Oglas

No, cijena je ostala „visjeti u zraku“ tek nakratko, jer nam iz Kine već dolaze izvještaji o cijeni ovog flagship pametnog telefona. Iako za sada ove cijene nisu službeno potvrđene od strane kompanije ZTE, ovaj bi uređaj trebao u Americi imati početnu cijenu od nekih 449$, dok bi u Europi ta cijena trebala iznositi oko 409 Eura.

Naravno, ovdje je riječ o osnovnoj verziji ZTE Axon 7 flagshipa koja dolazi sa 4 GB radne i 64 GB interne memorije, dok je samo po sebi razumljivo kako će takozvana premium varijanta čiji će korisnici raspolagati sa 6 GB radne i 128 GB interne memorije za ovaj uređaj morati izdvojiti više. Na žalost, još nije poznato koliko bi to više otprilike moglo biti.

Osim što nije poznata, a niti službeno potvrđena cijena za obje verzije ovog pametnog telefona, ostaje nepoznato i kada će se pojaviti u prodaji u Americi i Europi. Pretpostavljamo da će to biti kroz nekoliko narednih tjedana s obzirom da je ovaj flagship već službeno predstavljen. Što nam sve donosi ZTE Axon 7 pogledajte na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.