Zopo u slijedećih mjesec dana predstavlja ne jedan, već tri smartfona

Fotografija članka: Zopo u slijedećih mjesec dana predstavlja ne jedan, već tri smartfona

Zopo je jedna mala kineska kompanija i relativno manje poznata, ali radi solidne pametne telefone te koja se nakon predstavljanja svog Zopo Speed 8 flagship pametnog telefona odlučila za malo pauze.

Oglas

Razlog te pauze leži u tek nedavno otkrivenoj informaciji kako je kompanija spremna za predstavljanje ne jednog, već čak tri nova pametna telefona i to u roku od mjesec dana. Ovi će pametni telefoni pripadati nižoj pa sve do srednje klase uređaja i to prvenstveno zato što će Zopo Speed 8 još neko vrijeme ostati kompanijina perjanica.

Saznalo se i kako će sva tri nadolazeća pametna telefona pripadati Color seriji smartfona orijentiranoj mlađoj populaciji, a njihovi će nazivi biti Color C3, Color F2 i Color F5. Ova je kineska kompanija ostala tajnovita kada je riječ o točnim specifikacijama ovih smartfona, no jedno je sigurno – svi će doći sa nekim glavnim značajkama koje su potrebne na smartfonu iz 2016. godine.

Da budemo malo jasniji prenosimo vam kompanijino službeno očitovanje:

Trio smartfona koji se kreću od niže pa sve do srednje klase su razvijena tako da imaju ukomponirane glavne elemente koji se očekuju od smartfona u 2016. godini – sposobne baterije, senzori otiska prsta, ekrani HD rezolucije, sofisticirani dizajn sa metalnim finišem, dobre kamere i ekstremno kompetitivne cijene, nalaze se između ostalih standardnih značajki.
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.