Zopo Speed 8: flagship premijera na MWC-u 2016.

Fotografija članka: Zopo Speed 8: flagship premijera na MWC-u 2016.

Zopo je relativno mali kineski proizvođač pametnih telefona od kojega smo imali prilike vidjeti mnogo vrlo dobrih uređaja.

Oglas

Ova kompanija je počela slati pozivnice za predstavljanje svojeg novog flagshipa koje će se održati 24. veljače na MWC-u 2016. Kao što je vidljivo po objavljenom plakatu, svjetski prvak u MotoGP Jorge Lorenzo će se naći u glavnoj ulozi ovog predstavljanja.

Počele su kružiti nove informacije o Zopo Speed 8 smartfonu, između ostaloga i o njegovim specifikacijama, tako da već otprilike znamo što možemo očekivati. Ispod poklopca bi se trebao smjestiti moćni MediaTekov Helio X20 procesor, čime će postati jedan od prvih smartfona sa ovim procesorom od deset jezgri.

Ostatak specifikacija koje bi se trebale naći na ovom smartfonu također zvuče zaista impresivno, a one uključuju 4 GB RAM-a, ekran sa 2K rezolucijom i senzor otiska prsta smješten sa stražnje strane uređaja.

zopo_speed_8_reveal_invite-460x700

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.