Zopo najavljuje svoj prvi 18/9 pametni telefon, novi trend?

Fotografija članka: Zopo najavljuje svoj prvi 18/9 pametni telefon, novi trend?

Je li veličina ekrana 18/9 novi trend još je uvijek teško reći, tek ih se pojavilo nekoliko, ali sve ih je više. I Zopo za jesen najavljuje svoj novi 18/9 smartfon.

Oglas

U prijevodu, radi se o ekranu koji je omjera 18/9, ili ako vam je lakše to je omjer 2:1. Ono što smo uspjeli za sada saznati je kako će za sada neimenovani smartfon imati poveći ekran dijagonale 5,7 inča. Čini nam se kako bi mogao imati vrlo slične karakteristike kao ranije najavljeni konkurentski .

Ovo što vidite na slikama navodno je novi Zopo 18/9 smartfona, a vidljivo je kako je ekran zaobljenih rubova, a i postoje rubovi oko ekrana. Isto tako, vidimo kako se prednja selfie kamera nalazi s desne strane, a opremljena je i vlastitom LED bljeskalicom.

Po cijeni se očekuje kako bi mogao biti smartfon na granici jeftine i srednje klase, barem što se cijene tiče, a po karakteristikama, kažu kako će biti jeftinija inačica Galaxy S8 modela… vidjet  ćemo :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.