Zopo 1080p phablet s ekranom od 6 inča radi na Aliyun operativnom sustavu?

Fotografija članka: Zopo 1080p phablet s ekranom od 6 inča radi na Aliyun operativnom sustavu?

Procurile su fotografije i podaci novog pametnog telefona koji dolazi iz kineske kompanije Zopo. Ima veliki 6 inčni ekran FUll HD rezolucije, a zanimljivo – ne radi na Android operativnom sustavu.

Oglas

U stvari, to je djelomično točno. Aliyun OS je operativni sustav koji se temelji na Android OS-u, a on je namijenjen samo kineskom tržištu. Za sve ostale tu je standardni Android OS. Inače, Zopo 1080p je drugi kompanijin smartphone, nedavno su predstavili model s ekranom od 5 inča, a sada su već otišli korak dalje.

Osim spomenutog 6 inčnog Full HD ekrana, novi Zopo phablet radi na 4-jezgrenom MediaTekovom MT6589T procesoru na 1.5 GHz, ima  2 GB RAM-a i 32 GB prostora za pohranu podataka. Sa stražnje se strane može pohvaliti s CMOS kamerom od 13 megapiksela.

Kao što smo već spomenuli, model za prodaju na svjetskom tržištu će dobiti standardno Zopo ROM (Read-Only Memory). Po dizajnu je sličan modelu Zopo C3, s blago zaobljenim rubovima. Za sada cijena nije poznata, kao niti kada će i gdje biti dostupan. No, u svakom slučaju zvuči vrlo zanimljivo.

Zopo 1080p phablet

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.