Znate li tko čini gotovo trećinu iPhone kupaca?

Fotografija članka: Znate li tko čini gotovo trećinu iPhone kupaca?

Apple-ov je glavni izvršni direktor Tim Cook objavio da oko 30% novih iPhone kupaca u posljednjem kvartalu čine oni korisnici koji više ne žele koristiti uređaje sa Googleovim Android operativnim sustavom.

Oglas

Osim toga Tim Cook je izjavio i kako je to novi rekord u prelasku korisnika s Android uređaja na Apple-ove modele gledajući posljednje tri godine od kada kompanija prati ovu vrstu statističkih informacija. Kada je riječ o postojećim korisnicima Apple-ov je glavni izvršni direktor otkrio kako je samo trećina postojećih iPhone korisnika odlučila prijeći na korištenje najnovijeg modela iPhone pametnog telefona.

Vrijedno spomena je i kako se Apple možda čak i pomalo agresivno “udvarao” korisnicima Android uređaja. Prošle godine je, na primjer, ova mega popularna kompanija iz Cupertina pokrenula web stranicu namijenjenu korisnicima Android uređaja, a “Move to iOS” aplikacija koja je uvedena u iOS 9 također je usmjerena na pomaganje Android korisnicima da što lakše prijeđu upravo na iOS.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.