Znate li – Sancta Domenica ima više vrsta premium i drugih dostava!

Fotografija članka: Znate li – Sancta Domenica ima više vrsta premium i drugih dostava!

Vrsta i brzina dostave jedna je od vrlo važnih karakteristika online kupovine. Toliko je važna da će neke kupce privući a neke odbiti, sve ovisi o webshopu. Sancta Domenica ima vrlo detaljno razrađen sustav dostave.

Oglas

Zašto kvalitetna dostava?

Kao što i sami pretpostavljate, dostava se razlikuje ovisno o uređaju koji kupujete, a isto tako može se razlikovati i po cijeni, od besplatne do naplatne što opet ovisi o vrsti uređaja koji kupujete kao, udaljenosti i brzini dostave. No, ono što smo primijetili je kako su sve prilično brze i pouzdane.

Evo na što sve možete računati u Sancta Domenici – osim jedinstvene kupljene uređaje možete preuzeti i osobno. Isto tako, važno je spomenuti kako do 31. ožujka traju i posebno snižene cijene dostave.

Još nešto vrlo važno – ako se radi o malom uređaju nije problem preuzeti i sam, no ako se radi o velikom 55 ičnom ekranu kojeg treba odnijeti na 4. kat u zgradi bez lifta? Trebat će vam pomoć prijatelja ili susjeda, a ako ga još treba montirati… ili to može riješiti Sancta Domenica.

Premium Ekspresna dostava

• Info: dostava isti dan, uz montažu i odvoz starog uređaja
• Dostupnost: Zagreb i okolica
• Cijena: redovna 599 kn, akcijska 299 kn do 31.3.!

Premium Ekspresna dostava je svojevrsni ključ u ruke za televizore, perilice i samostojeće hladnjake / zamrzivače. Uključuje dostavu bilo kojeg uređaja, s opcijom instalacije za televizore i bijelu tehniku uz kratki trening, ISTI DAN, na području Zagreba i okolice ako je uređaj kupljen do 14 sati. Ako je iza toga, dostava će biti izvršena sljedeći dan.

Za razliku od ostalih dostupnih opcija, Premium dostava uređaja uključuje unošenje u stan/kuću, na bilo koji kat. Instalacija televizora opcionalno uključuje postavljanje na postolje ili na zid, spajanje AV uređaja, puštanje u rad i kratku edukaciju od strane stručnog osoblja.

Instalacija bijele tehnike se odnosi na samostojeće hladnjake i perilice/sušilice rublja, te opcionalno uključuje spajanje uređaja na dovod/odvod vode i odvoz/zbrinjavanje starog uređaja.

Ovo je zaista sjajna opcija za bezbrižnu kupnju teških i velikih kućanskih uređaja, što je do sada u pravilu bila noćna mora za potrošače.

Premium dostava

• Info: dostava unutar tri dana, uz montažu i odvoz starog uređaja
• Dostupnost: Zagreb i okolica
• Cijena: redovna 399 kn, akcijska 199 kn do 31.3.!

Sve što vrijedi za Premium Ekspresnu dostavu vrijedi i za Premium dostavu osim što robu ne dobivate isti dan, nego unutar tri radna dana. U skladu s time je i cijena povoljnija, pa ako vam se ne žuri Premium dostava je super opcija.

Dostava (i) na kat, montaža u vašem prostoru po želji, puštanje u pogon, demonstracija rada, odvoz starog uređaja… Definitivno, naziv Premium dostava je itekako opravdan.

Ekspresna dostava

• Info: dostava isti dan
• Dostupnost: Zagreb i okolica, Split, Rijeka
• Cijena: redovna 99 kn, akcija – besplatno do 31.3. za narudžbe iznad 299 kn!

Ekspresna dostava je dostupna ako živite u Zagrebu, Splitu ili Rijeci i besplatna je ako ste kupili proizvod veće vrijednosti od 299 kn do 31.03.2018.

Ekspresna dostava vrijedi za cijeli asortiman, uključujući i gabaritnu robu poput bijele tehnike ili 55″ i većih televizora, koji će stići na tvoj prag isti dan za narudžbe zaprimljene najkasnije do 15 sati radnim danom (pon-pet).

Naravno, ako je uređaj dostupan na skladištu; to možete provjeriti na webshopu, navedeno je u kojim je poslovnicama dostupan. Ako nije, najbolje je nazvati i provjeriti rok isporuke pozivom u kontakt centar na 072-336-955.

Redovna dostava

• Info: dostava do ulaza, u roku 1 – 5 dana
• Dostupnost: Republika Hrvatska
• Cijena: redovna 29 kn, akcija – besplatno do 31.3. za narudžbe iznad 99 kn!

Uređaji manjih gabarita doći će vam za dan ili dva, rok do pet dana vrijedi za gabaritnu robu (bijela tehnika, televizori…).

Osobno preuzimanje

• Info: sami podižete uređaj, u poslovnici po želji / dogovoru
• Dostupnost:
• Cijena: besplatno, naravno :-)

Kupili ste preko webshopa neki uređaj i želite ga sami ? Možete. Tijekom procesa kupovine na webshopu, u četvrtkom koraku sami napišite napomenu tipa “Želim preuzeti uređaj u trgovini XY”. Na svakom artiklu u desnom stupcu možete vidjeti popis trgovina gdje je isti dostupan.

U slučaju da trenutno nema uređaja u spomenutoj trgovini, kontaktirat će vas služba za korisnike radi dogovora oko preuzimanja.

Što je još dobro znati?

Prilikom webshop narudžbe odaberete opciju “Ekspresna dostava”, “Premium dostava”, “Premium Ekspresna dostava”, “Redovna dostava” i u napomenu unesete koje su vam sve usluge potrebne (nošenje na kat, odvoz starog uređaja, priključak novog).

Sve navedeno možete ostvariti i prilikom kupnje u fizičkoj trgovini, s napomenom da je Premium i Premium Ekspresna dostava dostupna samo za isporuke na području Grada Zagreba i bliže okolice, dok Ekspresna dostava vrijedi i za područje Splita i Rijeke.

Detalje o opcijama dostave pročitajte .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.