Znate li da na ekranu iPada možete savršeno narezati razne delicije?

Fotografija članka: Znate li da na ekranu iPada možete savršeno narezati razne delicije?

Da pred vas neko stavi iPad, paški sir, pršut, baranjski kulen i nož, i kaže vam da  ove delicije narežete na iPadu, što bi ste učinili?

Oglas

Neki od vas bi pomislili da vas se zafrkava, ili da s tom osobom nešto nije baš u redu. Drugima bi pala na um misao da ipak možda možete to učiniti jer iPad ima dobar ekran, otporan na ogrebotine, nije loše veličine  i  kao takav mogao bi proći za rezanje. Ali da ne nagađamo dalje moguće scenarije otkriti ćemo vam gdje je kvaka.

Vjerojatno vam je ta osoba ponudila lažni iPad koji je “daska za sjeckanje” od kaljenog stakla kao osnovnog materijala na čijoj je površini simulirano sučelje iOS-a. Prema proizvođaču namijenjena je za rezanje sira koji će te grickati uz vino.

Cijena proizvodu je 29,95 dolara. Pakiranje uključuje osim daske za rezanje, iPad zaštitu i  inox nož za rezanje sira. Zgodan poklon i ne previše skup. Proizvod možete kupiti putem

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.