Zlatna groznica trese Racunalo.com portal – koji su ovo smartfoni?

Fotografija članka: Zlatna groznica trese Racunalo.com portal – koji su ovo smartfoni?

Ne znamo kako, ali u našoj se redakciji u isto vrijeme pojavilo čak pet zlatnih pametnih telefona, što nam se učinilo gotovo nevjerojatno. To nas je inspiriralo da napišemo ovu priču koju naravno ne možete nigdje drugdje pročitati… jedino ako nas kopiraju… opet… :)

Oglas

S vremena na vrijeme, koliko nam to svakodnevne obaveze dopuste, volimo se upustiti u neke malo drugačije priče. Kao što je ova. Prevrćući po smartfonima u redakciji otkrili smo jednu neobičnost – istovremeno se na stolu pojavilo čak 5 pametnih telefona 5 različitih proizvođača, a svi su – zlatne boje. Ok, radi se o 4 proizvođača, ali shvatit ćete zašto smo rekli pet. Isto tako, zlatna je u dvije nijanse

Zlatna boja je nesumnjivo jedna od najpopularnijih boja u posljednje vrijeme najpopularnija u posljednje vrijeme, što se vidi po paletama boja novih pametnih telefona. Nekako se napušta crna boja i sve je više smartfona sa svjetlijim bojama. Bijela je popularna, siva nešto manje, srebrna nešto više. No, zlatna je boja – zlatna.

Što god vi mislili o tome, ova boja itekako privlači poglede, tako da i oni jeftiniji uređaji izgledaju skuplje i otmjenije. Ovdje možete primijetiti dvije glavne nijanse zlatne boje – gold i rose gold, mislimo kako vam prijevod ne treba :)

Zašto smo napisali ovaj članak? Iz dva razloga. Prvi je svakako činjenica kako se praktički nitko ne može pohvaliti s pet “zlatnih” pametnih telefona na radnom stolu. A drugi je ovaj – zanima nas možete li prepoznati o kojim se modelima radi? Koliko je oštro vaše oko? Javite nam se niže u komentarima, ili na (smijete i lajkati naš kanal), ili na (sa svojim podacima, prvi točan odgovor ćemo nagraditi poklon paketom).

Poigrajte se s nama, kasnije ćemo objaviti i o kojim se uređajima radi… :)

Dodatak: Ipak smo dobili točan odgovor. Istina, zadatak nije bio lak. Evo i dodatnih fotki koje to potvrđuju…

A evo i kutija…

Točni nazivi uređaja su:

– Meizu Pro 6 –
– LeTV Le 1S –
– Sony Xperia M5 –
– LeEco Le 2 – recenzija samo što nije online… :)
– Oukitel U10 –

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.