ZIP predakcelertorski program – prijavite se i osvojite 18.000 eura!

Fotografija članka: ZIP predakcelertorski program – prijavite se i osvojite 18.000 eura!

Prijave su otvorene do 18. svibnja u ponoć, još se stignete prijaviti za 1. predakceleratorski program u Hrvatskoj – seed investicije do 15.000 EUR!

Oglas

Nakon što je ZIP predstavio svoju novu ‘aplikaciju’ – ZIP predakcelertorski program čija su osnovna značajka seed investicije do 15.000 EUR u kvalitetne startupe, naglašavamo kako prijave traju još samo pet dana, točnije do 18.5.2014. u 23:59.

Nakon što je već opisano kako ovaj predakceleratorski program djeluje te da će biti financiran crowdinvesting kampanjom koja će biti pokrenuta putem Seedrsa, želimo upoznati buduće sudionike s beneficijama koje ih očekuju.

U ZIP predakceleratorskom programu sudionike, uz investiciju, očekuje aktivno mentorsko praćenje timova, predstavljanje potencijalnim investitorima te pomoć u rješavanju problema i izazova tržišta.

Uvjeti za prijavu u ZIP predakceleracijski program su završen ZIP inkubatorski program, osnivanje firme, izvjestan izlazak na tržište u roku mjesec dana te skalabilnost business modela.

ZIP predakcelertorski program - prijavite se i osvojite 18.000 eura

Podsjećamo kako su u dvije godine rada ZIP završile 4 generacije polaznika. U programu je sudjelovao 31 tim te je također osnovano 16 tvrtki. ZIP-ovi strateški partneri su Sveučilište u Zagrebu, Erste banka, Agrokor, mStart, Iskon i Dell. Također, ZIP organizira startup konferencije, predavanja, ali i vodi timove na susrete s investitorima. Zato – i budite dio ZIP predakceleratorskog programa!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.