ZIP MasterClass Pyry Taanila zapalio publiku svojim Catchboxom

Fotografija članka: ZIP MasterClass Pyry Taanila zapalio publiku svojim Catchboxom

U Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva u suradnji sa Ambasadom Finske u Zagrebu održano je prvo u novoj seriji “ZIP MasterClass” predavanja. Gost je bio finski industrijski dizajner i suosnivač startupa Catchbox, Pyry Taanila.

Oglas

Prvi u sezoni ZIP MasterClass događanja otvorio je veleposlanik Finske u Hrvatskoj, Timo Rajakangas. Izrazio je zadovoljstvo sada već dugogodišnjom suradnjom sa Zagrebačkim inkubatorom poduzetništva te mogućnost da kroz ovakav jedan projekt mogu pomoći u razmjeni znanja i iskustava između finskih i hrvatskih poduzetnika.

Podsjećamo, ZIP MasterClass označava dovođenje stranih stručnjaka i poduzetnika za mentoriranje ZIP timova, nakon čega ZIP-ovi gosti održe i predavanje/radionicu za javnost.

Ovaj puta je g. Taanila opisao važnost dizajna u startup svijetu, ali i šire, od procesa dizajniranja proizvoda, tzv. design thinkinga, do toga kako je istim procesom nastao potpuno novi segment proizvoda – Catchbox – bežićni mikrofon posebno dizajniran tako da se može bacati u publiku, koji je naravno publika jučer imala priliku isprobati na predavanju.

I moramo priznati da je publika ovaj puta bila uključenija nego inače, da li je to zbog samog Catchboxa ili jednostavno zanimljivog gosta, to ne možemo sa sigurnošću znati.

ZIP MasterClass predavanja će se nastaviti, iako još nema informacija o idućem gostu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.