ZIP Master Class – startup gosti poduzetnici podijelili svoja iskustva

Fotografija članka: ZIP Master Class – startup gosti poduzetnici podijelili svoja iskustva

Ovog je utorka na ZIP Master Classu održano zanimljivo predavanje na kojem su predstavnici uspješnih startup tvrtki podijelili svoja iskustva.

Oglas

Bili su to predavači Mirena Bagur, osnivačica CONTeXO Grupe u kojoj vodi tim stučnjaka s područja visokih tehnologija, zdravstvenih tehnologija i startupa te Winfried Burke, suosnivač iGetBettera, ujedno i član MIT Mentor Smart programa, fokusiranog na mentoriranje odabranih startupova, svoja su dragocjena znanja i iskustva prenijeli velikom broju posjetitelja.

Mirena je svoje izlaganje uglavnom fokusirala na temeljne principe uspješnog poslovanja i uklapanja u okruženje u kojem gospodarstvenik djeluje. Kako pokrenuti projekt, a potom ga uspješno proširiti, koliko je prilagodba važna za rezultat, kolika je snaga dobrog tima – samo su neka od pitanja na koja je Mirena dala vrlo decidirane i iskustvom poduprte odgovore.

Winfried je podijelio s publikom svoje iskustvo Incentive targetinga, odnosno kako je moguće po proizvodima koje kupci kupuju prepoznati njihove životne navike ili situacije u kojima se nalaze. Govorio je o Capital Networku, Bostonskoj upravi za prikupljanje sredstava, čiji je bio član, te o nužnosti prodaje proizvoda, koji u protivnom gubi smisao.

Koliko su predavanja bila zanimljiva i sadržajna, govori i snažna interakcija s publikom, koja je s velikim zanimanjem popratila ovo predavanje.

Ovogodišnji ZIP-ov Mater Class  podržala je i potpomogla  HAMAG-BICRO – Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije, tako što je finacirala put i smještaj gostiju predavača kroz EEN (European Enterprise Network). I ovo, kao i ZIP-ova prethodna događanja, imalo je za cilj pomoći ambicioznim i inovativnim malim i srednjim poduzećima da ostvare rast i internacionaliziraju poslovanja.

Osim uvaženim gostima, ZIP želi zahvaliti i svim sudionicima, koji su svojom pažnjom i interakcijom još jednom dokazali da Hrvatska ima svoju značajnu poziciju na globalnoj startup sceni.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.