ZIP Master Class: Mario Aguilera – od Finske do Marsa (predavanje)

Fotografija članka: ZIP Master Class: Mario Aguilera – od Finske do Marsa (predavanje)

Nakon nedavno održanog zanimljivog predavanja u sklopu projekta “Master Class”, Zagrebački inkubator poduzetništva dovodi još jednog atraktivnog predavača – Maria Aguileru, osnivača kompanije Tespack.

Oglas

Master Class s Mariom Aguilerom održat će se u srijedu, 15.11.2017. u 18:00 sati u prostorima Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, na adresi Remetinečka cesta 7.

Mario Aguilera osnivač je startupa Tespack, no i prije osnivanja vlastitog startupa imao je zanimljiv životopis. Nakon što je prikupio potrebna znanja u industriji maloprodaje, 2008. godine osnovao je svoju prvu uspješnu firmu vezanu uz wearable tehnologiju, a danas je CEO Tespacka, također iz područja wearable tehnologije koja korisnicima uz pomoć solarne energije omogućuje generiranje energije u pokretu zbog čega ga nazivaju i budućnošću energetike. Tespack je nedavno dobio investiciju od 2 milijuna eura u kojoj je sudjelovala zanimljiva kombinacija investitora iz Saudijske Arabije i Silicijske doline. Posebno je zanimljivo što Tespack u partnerstvu s austrijskim “Austrian Space Forum” razvija verziju svog solarnog ruksaka za – Mars!

Kako je Tespack prisutan na mnogim tržištima, Aguilera je upoznat s britanskim, sjeverno-američkim i azijskim tržištem, ima široko poznavanje poslovne strategije i brandinga te je vrsni logističar.

Zbog svega navedenog, posjetitelji će na predavanju moći čuti zašto je Mario Aguilera odlučio svoj startup otvoriti u Finskoj te koje su pozitivne i negativne strane finskog startup ekosustava, zašto je i kako startup otvoren za raznolika tržišta (poput Finske, Nizozemske, Ujedinjenog Kraljevstva, Španjolske) te na koji način je moguće te različite krajeve diljem Europe povezati. Predavač će se također dotaknuti teme o razvoju Tespacka kao startupa te o njegovoj marketinškoj strategiji i o tome kako se mijenjala kroz vrijeme, ali i o strategiji distribucije i prodaje raznolikih proizvoda koje njegova tvrtka nudi.

Ulaz na predavanje je besplatan za sve uz obveznu registraciju putem sustava , no kako je broj mjesta ograničen preporučujemo da svoju ulaznicu nabavite što prije kako ne bi propustili priliku za učenje, ali i inspiraciju iskustvom ovog uspješnog poduzetnika.

I u ovoj sezoni Master Classa partner je HAMAG-BICRO – Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije, koja putem Europske poduzetničke mreže EEN financira dolazak predavača.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.