ZIMO digital iz Varaždina će poslovati i izvan Hrvatske

Fotografija članka: ZIMO digital iz Varaždina će poslovati i izvan Hrvatske

ZIMO digital, hrvatska agencija za internet marketing i Foster + Svensson srpska agencija za komunikacije i oglašavanje zajednički nastupaju na vanjskom tržištu.

Oglas

Kako kažu, u ZIMO digital suradnju su započeli na području digitalnog marketinga i razvoja aplikacija za mobilne uređaje, koji će klijentima u Srbiji donijeti drugačiji, svježiji i potpuno novi vid oglašavanja proizvoda.

Cilj ove suradnje je jedinstveni pristup i jednostavnije uključivanje ljudi u aktivnosti i promocije kroz aplikacije na pametnim telefonima (smartphone), tabletima, mobilnim uređajima te kroz aplikacije na društvenoj mreži  Facebook.

Suradnja tvrtki ZIMO digital i Foster + Svenssona će klijentima u Srbiji omogućiti wed dizajn, aplikacije za sve iOS i Android mobilne uređaje, HTML5 aplikacije, aplikacije za Facebook koje su također prilagođene za mobilne telefone i tablete, kao i Google te Facebook oglašavanje.

ZIMO digital

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.