Zid poslovnog uspjeha – istražite aplikacije za poslovanje i glasujte za najbolje!

Fotografija članka: Zid poslovnog uspjeha – istražite aplikacije za poslovanje i glasujte za najbolje!

Pronađite i glasajte za najbolje poslovne aplikacije. Svi glasači imaju mogućnost osvojiti Sony Z2 Xperia Tablet, te smartfone Sony Xperia Z2 i Sony Xperia Z1 Compact.

Oglas

U sklopu međunarodnog natječaja “Zid poslovnog uspjeha”” Hrvatski Telekom traži i nagrađuje inovativne poslovne aplikacije za male i srednje tvrtke iz svih poslovnih grana. Natječaj se, osim u Hrvatskoj, do 30. lipnja provodi u Češkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumunjskoj i Slovačkoj.

Natječaj je namijenjen IT tvrtkama i osnivačima startupa koji bi htjeli promovirati svoju aplikaciju i osigurati joj dostupnost širokoj publici. Glasovanje za najbolju poslovnu aplikaciju u svakoj od zemalja sudionica otvoreno je na stranici .

U glasovanju za najbolju aplikaciju može sudjelovati svatko i time ući u nagradnu igru. Nagrade su vrijedne: Sony Z2 Xperia Tablet, smartfon Sony Xperia Z2 i smartfon Sony Xperia Z1 Compact. A, prvih sto glasača, koji su ujedno i zaposlenici malih i srednjih tvrtki, imaju mogućnost osvojiti šest mjeseci korištenja usluge Cloud Exchange Mail.

Raspored natječaja:
•    Natječaj „Zid poslovnog uspjeha: 22. travnja do 30. lipnja
•    Razdoblje za prijavu aplikacija: do 2. lipnja
•    Razdoblje za glasovanje: do 30. lipnja
•    Proglašenje pobjednika: do 31. srpnja

Za više informacija o natječaju posjetite internetsku stranicu .

Zid poslovnog uspjeha - istražite aplikacije za poslovanje i glasujte za najbolje

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.