Zid poslovnog uspjeha – glasajte za svoje favorite, osvojite nagradu!

Fotografija članka: Zid poslovnog uspjeha – glasajte za svoje favorite, osvojite nagradu!

Jeste li u okviru natječaja “Zid poslovnog uspjeha” dali glas za inovativu poslovnu aplikaciju za koju smatrate da će olakšati poslovanje malih i srednje velikih tvrtki?

Oglas

Već smo u nekoliko navrata pisali o ovom zanimljivom natječaju koji se istovremeno provodi u šest zemalja: Češkoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumunjskoj i Slovačkoj. I Same nagrade su bogate, kako za sudionike natječaja, tako i za glasače.

Pobjednička aplikacija iz Hrvatske može postati Cloud partner Hrvatskog Telekoma i osvojiti marketinšku kampanju u vrijednosti od 230.000 kuna, dok pobjednička međunarodna aplikacija osigurava pobjedniku da postanu Cloud partneri Deutsche Telekomu u svih šest zemalja. U suradnji s inkubatorom hub:raum Krakow, investirat će se do 80.000 eura pobjedniku start-up kategorije

Tu je i niz ostalih vrijednih nagrada poput posjeta T-Labu Berlin uz razgled inovacija i moguću suradnju, poziv na “Dugu noć start-upova”, događaj u Berlinu itd. Najbolje aplikacije prijavljene u svakoj zemlji odabiru se glasovanjem javnosti, nakon čega će stručni žiri odabrati najbolju među njima

Natječaj je ušao u drugu fazu u kojoj glasači imaju glavnu ulogu. Dajući glas za aplikaciju koju smatrate da je najbolja, možete osvojiti vrijedne nagrade: Sony Z2 Xperia tablet, smartfon Sony Xperia Z2 ili smartfon Sony Xperia Z1 Compact. Glasovati za najbolju aplikaciju može svatko stariji od 18 godina, a dobitnici će se izvući  nasumičnim odabirom između svih registriranih glasača.  Također, prvih sto glasača, koji su ujedno i zaposlenici malih i srednjih tvrtki, imaju mogućnost osvojiti šest mjeseci korištenja usluge Cloud Exchange Mail.

Zid poslovnog uspjeha - glasajte za svoje favorite, osvojite nagradu

Inače, HT je osnovao ICT Partner program putem koga IT tvrtke mogu postati HT partneri. Cilj je okupiti sve inovativne tvrtke koji se bave ICT rješenjima te novim inovativnim tehnologijama kako bi zajednički – u partnerskom programu –korisnicima ponudili suvremena i moderna rješenja koja će im pomoći u njihovu poslovanju.

Program je zamišljen tako da omogućuje zajedničku suradnju i partnerski odnos. Postati ICT Partner znači da će tvrtka i dalje raditi ono u čemu je najbolja, a pritom će imati podršku HT-a u svojstvu ICT Partnera. HT partnerskim sporazumom omogućuje tvrtkama snagu sinergijske prodaje te mogućnost novog rasta prihoda, marketinšku podršku kao i pristup najmodernijoj Cloud infrastrukturi. Stalne edukacije, informiranje o tehnološkim trendovima i inovacijama kao i dostupnost najnovijim i najrelevantijim istraživanjima još su neke prednosti ICT Partnerstva HT-a.

Sve potrebne informacije potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.