Zhiyun Smooth-Q Gimbal stabilizator za snimanje videa, po sniženoj cijeni na TomTopu

Fotografija članka: Zhiyun Smooth-Q Gimbal stabilizator za snimanje videa, po sniženoj cijeni na TomTopu

Znate koji je dodatak za pametne telefone postao vrlo popularan u posljednje vrijeme? Da to su gimbali, dodaci za snimanje boljeg i “stabilnijeg” videa. Jedan od vrlo zanimljivih je Zhiyun Smooth-Q, a pronašli smo ga po sniženoj cijeni na TomTopu.

Oglas

Kada su se pojavili prije nekoliko godina podigli su veliku prašinu u javnosti, no ona se isto tako brzo slegla. Razlog? Bili su prilično skupi i tek su si neki mogli priuštiti uređaj za stabiliziranje snimanja video zapisa čija je cijena bila nekoliko stotina dolara, čak je cijena znala biti i četverocifrena. Danas je priča sasvim drugačija – tehnologija je napredovala, a vi si za vrlo primamljivu cijenu možete priuštiti gimbal, kao što je to Zhiyun Smooth-Q, a koji se po sniženoj cijeni prodaje na .

Radi se o univerzalnom gimbalu u koji možete umetnuti pametni telefon s ekranoma od 3,5 do 6 inča, bez obzira na proizvođača smartfona (iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi,…). Bez obzira postavili ga vertikalno ili okomito, stabilizacija video snimke će biti odlična.

Na samom gimbalu imate i osnovne kontrole koje možete koristiti, a kako bi i preko njega mogli koristiti npr. zoom-iranje, praćenje objekata i slično. Zgodno je i što dolazi u više boja, izbor je naravno na vama. Inače, radi se o uređaju 5. generacije koji utjelovljuje Honeycomb tehnologiju i osjetno je napredniji i osjetljiviji od prethodnog modela za oko 40%.

Na njega možete staviti najviše 220 grama tereta, što znači da uz vaš smartfon možete dodati i neke leće, ako ih imate (npr. širokokutne). Zahvaljujući vrlo jakoj ugrađenoj bateriji gimbal možete za snimanje koristiti i do 12 sati prije slijedećeg punjenja baterije. Snimanje videa na pametnim telefonima uz pomoć gimbal uređaja je neusporedivo kvalitetnije. Ne treba vam profesionalna kamera ili neki drugi uređaj, iskoristite potencijal svog pametnog telefona uz ovaj gimbal. I što je najbolje – kada promijenite smartfon, ponovo možete koristiti gimbal i na njemu.

Zhiyun Smooth-Q gimbal odnosno stabilizator za snimanje videa smo pronašli na po cijeni od samo 99$, što je vrlo privlačna cijena za ovako sofisticiran uređaj. Ova je cijena aktivna u narednih tjedan dana tako da imate i više nego dovoljno vremena proučiti ga prije kupovine.

Bogatu ponudu TomTop webshopa uvijek možete pronaći na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.