ZG Tech Meetup idući tjedan u Zagrebu [video]

Fotografija članka: ZG Tech Meetup idući tjedan u Zagrebu [video]

Cilj ovog meetup-a je okupiti sve tehnokrate i tehnoljupce iz regije te u dobroj atmosferi neformalnog druženja omogućiti demonstraciju zanimljivog projekta, aplikacije, servisa, softvera, hardvera… i to u samo 7 minuta!

Naglasak je stavljen na “demo” što znači da sve o tome kako se proizvod razvijao, na koje se poteškoće pri tome naišlo, koliko je bilo neprospavanih noći u uredu i prolivenih suza možemo ostaviti za pitanja publike i druženje poslije. Ono što ZG Tech Meetup želi je da tvorci svojih hvale vrijednih aplikacija i servisa u kratkom vremenu pokažu okupljenoj tech zajednici svojih ruku djelo – uživo! Nakon 7-minutnog dema publika dobiva 5 minuta za pitanja, a potom slijedi novi demo.

Svi koji dođu imat će priliku vidjeti uživo ono o čemu su do jučer samo čitali.

Prvi ZG Tech Meetup otvorit ćemo u sportskom duhu sa demo prezentacijom iPad aplikacije Once Football za prikaz nogometnih statističkih podataka. Kako Once Football koriste u nogometnim klubovima prve Bundeslige u Njemačkoj i Premier lige u Engleskoj pokazat će nam Dalibor Čvek.

Svoje mjesto među demo prezenterima rezervirao je i jedan od najpopularnijih hrvatskih startupa, Farmeron, a Matija Kopić će prisutnima pokazati što i kako Farmeron zapravo radi.

Kako uz pomoć mobitela iz ureda ili automobila ugasiti rasvjetu u svom stanu ili kući, smanjiti grijanje, upaliti klima uređaj ili aktivirati alarm sistem otkrit će nam Davor Prpić iz ITHomea.

I za kraj imati ćemo prilike vidjeti prošlogodišnje i ovogodišnje pobjednike Microsoft Imagine Cup studentskog natjecanja. Jerislav Bobić prezentirat će KiDnect rješenje danas poznato pod nazivom PeThe (Personal Therapist) i inovativnu primjenu Kinect igraće konzole u terapijskom i rehabilitacijskom radu s djecom koja boluju od cerebralne paralize. Ovogodišnji pobjednici Imagine Cupa, četveročlani tim studenata Spectrum, doći će nam s rješenjem Indoor Vision koje koristi napredne mogućnosti Windows Phone 7 telefona i posebnog softvera kako bi pomoglo slijepim i slabovidnim osobama u snalaženju u zatvorenim prostorima.

Gdje i kada se održava ZG Tech Meetup, te kako se prijaviti, sve ćete to pronaći u našem .

ZG Tech Meetup idući tjedan u Zagrebu

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.