Zeus – stolno računalo s kojim će sretni biti i oni najzahtjevniji igrači video igara

Fotografija članka: Zeus – stolno računalo s kojim će sretni biti i oni najzahtjevniji igrači video igara

Instar Informatika iz Zagreba proširio je svoju ponudu i predstavila nova računala pod nazivom ZEUS, namijenjena igračima najzahtjevnijih računalnih igrica.

Oglas

Zeus računala je najlakše prepoznati po CoolerMaster-ovom kućištu HAF 912 Advanced koje svojim impozantnim izgledom ostavlja dojam moćnog i kvalitetnog gamerskog računala. Tu su i Intel Haswell i5 te i7 procesori, ovisno o modelu računala, upareni sa GTX 760 grafičkom karticom te 8 do 16 GB radne memorije. Tvrdi disk je kapaciteta 1000 GB te SSD diskovi od 120 te 240 GB (ovisno o modelu) Instar Zeus računala.

Procesori su posljednja generacija Haswell serije, i5 4690 te i7 4790 što će zasigurno obradovati sve one koji žele najbolje što Intel trenutno ima za ponuditi. 8 GB radne memorije te 1000 GB diska su standard, barem što se gaminga tiče te će zadovoljiti većinu korisnika.

Kao dodatak tu su i SSD diskovi kapaciteta 120 i 240 GB koji će zasigurno udahnuti još života u ionako živahan stroj.

Zeus – stolno računalo s kojim će sretni biti i oni najzahtjevniji igrači video igara

Stručnjaci iz Instar Informatike tvrde da će GTX 760 OC sa 2 GB DDR5 memorije bez muke pokrenuti najnovije naslove na visokim postavkama no, za one kojima ni to nije dovoljno, tu su dvije najjače verzije Zeus Maximus i Zeus X koje dolaze sa 2 GTX 760 kartice u SLI modu što je dosta rijedak prizor u već sklopljenim konfiguracijama.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.