Zetakey Alfa2 mobilni preglednik

Fotografija članka: Zetakey Alfa2  mobilni preglednik

Osnovu čini WebKit, što garantira visoku kvalitetu renderiranje stranica i aplikacija, kao i punu kompatibilnost s modernim web standardima.  Nude puni HTML preglednik za Windows CE, Windows Mobile, BMP / BREW i Linux  uređaje.  Browser Zetakey je puna podrška za uređaje s zaslonom osjetljivim na dodir i omogućava obavljanje većine standardnih akciju s prirodnim i intuitivnim gestama. Preglednik je usklađen sa najnovijim internetskim standardima, usporediv s iPhone Safari i Google preglednikom.

 

Alfa2 inačica Zetakey namijenjena je za instalaciju na Windows Mobile uređajima  i Windows CE.  Pruža korisnicima  povećanu produktivnost u pregledniku i podržava kinetičko pomicanje.  Zetakey Alpha Release 2 podržava unos podataka na različitim jezicima i omogućava kartiranje različitih simbola za uređaje koji podržavaju prikaz rezolucije 480×640 piksela. Također su dodani mehanizmi za autentikaciju korisnika za mrežne prijave.

U budućim izdanjima programeri će poboljšati podršku za geste. Korisnici će moći "rastegnuti" sliku sa dva prsta, ali samo na multi-touch-kompatibilnim uređajima. 

Softver radi na mobilni operativni sustav Windows Mobile 5.0 (ili noviji) i Windows CE (verzije 5.0 i 6.x). Inačicu možete preuzeti i testirati.
 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.