Zero to IPO or not – novi ZIP Master Class

Fotografija članka: Zero to IPO or not – novi ZIP Master Class

Nakon prijašnje održanih predavanja u sklopu programa Master Class, u prostore Zagrebačkog Inkubatora Poduzetništva 18.10. s početkom u 18 sati dolazi John Bantelman.

Oglas

Radi se o čovjeku s bogatim iskustvom u menadžmentu softwarskih kompanija. Na predavanju će posjetitelji moći čuti sve o skaliranju kompanija, što je osnova razvoja startup tvrtki.

John Bantelman više od dvadeset godina bavio se menadžmentom, odnosno bio je predsjednik uprave u RainStor, Bluedot SW, te podpredsjenik marketinga i voditelj proizvoda u Logic Works Inc. Ovaj veteran softwarske industrije 18 je godina proveo u SAD-u radeći na razvoju kompanija kao što su LBSM i Evolve, gdje je za vrijeme njegovog rada LBSM razvijen u tvrtku vrijednu 45 milijuna dolara. Po povratku u rodni London, Jonh je 12 mjeseci radio kao član savjetnog odbora Apax partnera, privatne grupe investitora skalabilnih tvrtki.

Da mu ne nedostaje iskustva rada sa startupima govori i činjenica da trenutno radi kao savjetnik za nekoliko startupa primjerice Cronicle Software, NuCypher, a među njima se našao i hrvatski startup Memgraph.

Tako će se u drugom dijelu predavanja Johnu Bantelmanu pridružiti i Dominik Tomičević, osnivač Memgrapha te će se zajedno osvrnuti na vlastita iskustva u pokretanju i skaliranju startupa, a otkrit će i planove za daljnji razvoj Memgrahpa.

Ako se želite inspirirati pričom ovog svjetskog stručnjaka u području menadžmenta i razvoja softwarskih kompanija, besplatno se prijavite putem Entrio sustava. Registracija je obavezna, a broj mjesta ograničen.

I u ovoj sezoni Master Classa partner je HAMAG-BICRO – Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije, koja putem Europske poduzetničke mreže EEN financira dolazak predavača.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.