Zen Admire Metal i Joy sa prednjom i stražnjom LED bljeskalicom za manje od 90$

Fotografija članka: Zen Admire Metal i Joy sa prednjom i stražnjom LED bljeskalicom za manje od 90$

Indijska je kompanija Zen Mobile svojoj obitelji pametnih telefona dodala još dva uređaja entry-level klase.

Oglas

Riječ je o Zen Admire Joy pametnom telefonu koji će se prodavati za 59 američkih dolara, a čije su najbolje značajke u odnosu na prodajnu cijenu posjedovanje 4G i VoLTE podrške. Od ostalih karakteristika Zen Admire Joy nudi 5-inčni ekran skromne rezolucije od 480 x 854 piksela, nespecificirani četverojezgreni procesor koji radi na taktu od 1.3 GHz te 1 GB radne memorije.

Prednja i stražnja kamera ovog smartfona raspolažu senzorom od 5 MP te LED bljeskalicom, dok je korisnicima za pohranu podataka na raspolaganju 16 GB interne memorije koja se može dodatno proširiti MicroSD karticama do najviše 32 GB. Kao operativni sustav navodi se Android 6.0 Marshmallow, a od opcija povezivanja tu je 4G LTE, VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 i GPS podrška. Za autonomiju ovog smartfona brine baterija kapaciteta 2.500 mAh.

S druge strane tu je Zen Admire Metal koji za 89 američkih dolara nudi 5-inčni ekran HD rezolucije, četverojezgreni procesor sa radnim taktom od 1.3 GHz, 1 GB radne memorije, 16 GB interne pohrane, prednju i stražnju 5 MP kameru, VoLTE podršku, Android 6.0 Marshmallow kao operativni sustav te bateriju kapaciteta 2.500 mAh. Dakle da zaključimo, razlika između ova dva uređaja je osim u cijeni, i u rezoluciji ekrana.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.