Željka Šaban Miličić, trenerica Vip Running Teama pobijedila na Wings For Life World Run utrci

Fotografija članka: Željka Šaban Miličić, trenerica Vip Running Teama pobijedila na Wings For Life World Run utrci

Željka je pobijedila u ženskoj konkurenciji pretrčavši čak 44 kilometara za one koji ne mogu. Na Wings for Life World Run utrci u Zadru ove se nedjelje okupilo više od 8.000 trkača i rekreativaca.

Oglas

Svi su zajedno trčali ujedinjeni oko jedne ideje – trčati za one koji ne mogu. Među njima se bilo i 50-ak zaposlenika Vipneta, članova Vip Running Teama, koji su se prethodnih mjeseci vrijedno pripremali pod budnim okom trenera triatlon kluba Swibir, a posebno trenerice Željke Šaban Miličić, trofejne  triatlonke i finisherke Svjetskog prvenstva Ironman.

S obzirom na humanitarni karakter utrke, čiji se cjelokupni iznos prikuplja za istraživanje izlječenja ozljeda leđne moždine diljem svijeta, vrijedni Vipnetovi trkači koji su na ovom izdanju WFL utrke pretrčali preko 400 km,  su predvođeni Željkom odlučili otići korak dalje i svoj nastup posvetiti Hrvatskoj udruzi paraplegičara i tetraplegičara. Cjelokupan iznos koji su Vipovci uplatili za kotizacije, odnosno Zakladu Wings For Life, Vipnet će dodatno uplatiti za Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara na platformi .

Željka je svoje sudjelovanje na Wings for Life World Run posvetila članu Vip Running Teama kojeg trenira proteklih godinu dana.

Potpuno me ponijela atmosfera ove jedinstvene utrke s humanitarnim ciljem i najboljim navijačima. Ovu trku posvećujem dečku koji je pao s bicikla i slomio ključnu kost. Trčala sam za njega. Zadovoljna sam rezultatom.
– Željka Šaban Miličić, pobjednica Wings For Life World Run utrke u ženskoj konkurenciji
Ovo je jedan u nizu sportskih uspjeha koje Željka već godinama postiže kao profesionalna sportašica, ali za nas je jako poseban, jer smo na utrci sudjelovali kao jedan tim i kada je primila trofej, bili smo jako ponosni i osjećali se dijelom tog ostvarenog cilja.
– Martina Rizman Matić, direktorica Korporativnih komunikacija Vipneta

Putem Vipnetove platforme  Čini pravu stvar dosad je za 33 udruge prikupljeno gotovo 95 tisuća kuna donacija, koje su u cijelosti uplaćene udrugama, a ta brojka se svakodnevno povećava. Utrka Wings for Life World Run jedna je od 12 najposjećenijih utrka diljem Hrvatske koje podržava Vipnet.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.