Zeblaze Vibe 3 moćan sportski i vodootporni pametni sat po sniženoj cijeni na Cafago webshopu

Fotografija članka: Zeblaze Vibe 3 moćan sportski i vodootporni pametni sat po sniženoj cijeni na Cafago webshopu

Jedan od zanimljivijih proizvođača pametnih satova u svom portfelju ima vrlo zanimljiv uređaj na koji vam skrećemo pažnju, a to je Zeblaze Vibe 3 kojeg smo po sniženoj cijeni pronašli na Cafago webshopu.

Oglas

Radi se o naprednom pametnom satu koji će se svidjeti svima onima koji su često u prirodi i na otvorenom, koji redovito trče, vježbaju ili se bave nekim drugim sportom, koji puno hodaju i planinare. Drugim riječima, prikladan je svima, a pronašli smo ga po sniženoj cijeni na , a na kraju članka ćemo vam otkriti i kuponski kod.

Ono što će vam se svakako vidjeti je mogućnost “multi sport” funkcije, tako da ga možete podesiti upravo onako kako vam odgovara. Naravno, možete ga povezati s vašim pametnim telefonom (Android, iOS) preko posebne aplikacije (skenirate QR kod) i naravno bežične Bluetooth 4.0 veze.

Već po vanjskom izgledu je vidljivo kako je ovaj pametni sat čvrst i robustan, kombinacija je plastičnih i metalnih materijala, a isto tako je vodootporan i otporan na prašinu u skladu s IP67 certifikatom. Naravno, dizajn je okrugao, a ekran je LCD i promjera 1,24 inča, te s pozadinskim osvjetljenjem.

Što se tiče funkcija, podržava puno toga – brojač koraka, kalorija i udaljenosti, a tu je i alarm, štoperica, udaljeno upravljanje kamerom, kao i podrška za pozive i poruke. Ono što je zanimljivo je kako radi na bateriji japanske proizvodnje, a koja će trajati do čak 2 godine.

Ovaj vrlo zanimljiv pametni sat, Zeblaze Vibe 3, nalazi se na promotivnoj prodaji na po cijeni od 32,51$, no ako upišete kuponski kod “MAJ26” cijena će se spustiti na samo . Cijena je toliko niska tako da nećete morati platiti niti porez. Inače, kuponski kod vrijedi do kraja ovog mjeseca, točnije 31. ožujka, tako da imate i više nego dovoljno vremena sve pregledati. Ako nas pitate, čini nam se kako je ovo vrlo isplativa kupovina.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.