ZBack – prenosiv Backup i Sync softver

Fotografija članka: ZBack – prenosiv Backup i Sync  softver

Provjerili smo hrpu backup alata i sync, Dmailer , 7Backup , Saft Backup , FileMyster i Syncless , među mnogim drugima ali ZBack se je pokazao više nego izvrsnim.  I što je najvažnije, djelo je hrvatskog autora Davora Zorc.

Jednostavno sučelje i prenosivost, nema oglasa, i nema instalacije.  Samo dvaput pritisnite i odaberite Backup, Mirror, Sync, ili Restore.  Za razliku od drugih aplikacija koje su ili previše ili previše jednostavne za napredno korištenje, Zback je oboje. Naći ćete tri kartice na vrhu, Simple Backup (za nove korisnike), Manual Backup  (za prosječnog korisnika), te Batch Backup (za napredne korisnike).
U Manual backup načinu rada naći ćete više mogućnosti i sposobnosti  filtriranja datoteke na temelju produžetaka, veličine, datumu i poddirektorija. Backup skripte mogu biti spremljene za rutinske sigurnosne kopije.

Sam program je veličine 200KB i radi besprijekorno sa USB-om.  Testirali smo ga na Windows 7 64-bitnom OS-u  i  trebalo je malo više od 4MB za pamćenje sistema.  Radi na svim inačicama sustava Windows.

Link za preuzimanje:

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.