Završen Shift Hackathon, a konferencija gotovo rasprodana

Fotografija članka: Završen Shift Hackathon, a konferencija gotovo rasprodana

Timovi su imali samo 24 sata na raspolaganju kako bi Isprogramirali aplikaciju po želji te kako bi svojom inovativnošću zadivili stručni žiri u borbi za 150.000 dolara.

Oglas

U Splitu je jutros završilo 24-satno natjecanje programera u izradi aplikacije, Shift Hackathon, kao uvod u Codeanywhere Shift konferenciju koju nestrpljivo očekuje preko 1.200 posjetitelja sutra i preksutra u Hrvatskom narodnom kazalištu.

8 najboljih timova prolazi u finale te u sklopu programa Shift konferencije prezentira svoju aplikaciju svim posjetiteljima kako bi impresionirali stručni žiri, a na samom kraju konferencije će im biti uručene i službene nagrade.

Podsjetimo, nagradni fond iznosi preko 150.000 dolara, a uključuje nagrade Shifta koje prvoplasiranom timu donosi 3.000 dolara, drugoplasiranom 2.000 dolara te trećeplasiranom timu 1.000 dolara u gotovini. Intercom će također odabrati najbolji tim koji će dobiti 2.000 dolara u gotovini, dok Autodesk nagrađuje s 1.000 dolara gotovine. IBM-ov nagradni fond se sastoji od nagrade prvoplasiranom timu u vrijednosti 120.000 dolara hosting credita, te drugoplasiranom i trećeplasiranom timu svakome po 12.000 dolara hosting credita! Digital Ocean nagrađuje prvoplasirani tim s 1.000 dolara, drugo mjesto s 300 dolara te treće sa 100 dolara.

Shift je ove godine okupio elitne svjetske developere koji u svojstvu predavača i mentora dolaze u Split, a oni su ujedno osnivači kompanija kao što su Amazon, Shazaam, Uber, Ericsson, Docker, Trello, GitLab, Intercom, Cloud66, Localytics, AutoDesk, Squarespace, Toptal i mnogi drugi!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.