Završena Oracle OpenWorld 2008 konferencija

Fotografija članka: Završena Oracle OpenWorld 2008 konferencija

Danas završena konferencija, u proteklih se pet dana odvijala u «Moscone Center» u San Franciscu ali, zbog svog obima i u još pet obližnjih hotela.

Oracle, najveći svjetski proizvođač poslovnog softvera, i ove je godine, kao i prijašnjih 11 godina, koliko se konferencija održava u Moscone Centru, prikazao posjetiteljima cjelokupnu paletu svojih proizvoda i usluga. U sklopu tzv. DEMOgrounds bilo je moguće vidjeti kako funkcionira više od 350 Oracle-ovih aplikacija, baza podataka, middleware, razvojnih alata te mobilna tehnologija ove kompanije. Tijekom konferencije najavljeno je i predstavljeno čak 19 novih Oracle-ovih proizvoda i rješenja među kojima su Beehive, podrška za My Oracle, Toplink11g, Partner Enablement 2.0, posljednje verzije Oracle E-business suite-a, Oracle JD Edwards i mnoga druga.

Uz predstavljanje Oracle-ovih proizvoda, na OpenWorld konferenciji predstavilo se i preko 450 od ukupno 20 tisuća partnera ove kompanije među kojima su i zvučna imena poput HP, Intel, NetApp i sl.

Sudionici konferencije mogli su sudjelovati i na preko 1800 edukativnih radionica te više 200 panela koji su bili tematski podijeljeni na osam industrijskih kategorija: komunikacije, financijske usluge, zdravstvo, high tech, proizvodna industrija, javni sektor i visoko obrazovanje, prodaja te područje komunalnih usluga. U sklopu ovogodišnje konferencije službeno je predstavljena i nova poslovna jedinica Oracle Insurance a među novitete OpenWorld 2008 svakako spada i tzv. Zeleni program konferencije. Ovim se programom željelo ukazati korisnicima Oracle-ovih proizvoda na potrebu da njihovo poslovanje bude ekološki prihvatljivo i usklađeno sa principima održivosti.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.