Završen 3. IBM forum

Racunalo.com foto

Potvrdu značaja IBM Foruma za hrvatsko IT i poslovno tržište pokazao je broj od preko 400 posjetitelja iz 50 kompanija i institucija. Posjetitelji su imali prilike slušati gotovo 60 predavanja, radionica i demonstracija koje je prezentiralo više od 40 predavača iz IBM-a Hrvatske i njihovih međunarodnih kolega te brojni drugi domaći i strani IT stručnjaci, kao i predstavnici državnih institucija i velikih kompanija.  Na taj način IBM je demonstrirao svoje nastojanje da ujedini različite sektore na putu u moderno poslovanje na zahtjev.
Prema statističkim pokazateljima posjećenosti, najzanimljivije predavanje s preko 90 posjetitelja bilo je „Warriors of the net“ Ivice Ostojića iz IBM-a Hrvatska koji se osvrnuo na kriminalističke radnje u kibernetičkom svijetu. Potom slijede prezentacije stručnjaka IBM-ovih servisa  Igora Krstelja i Hrvoja Supića, koji su dali  pregled razvoja strategije na sjecištu poslovanja i tehnologije. Vrlo je posjećeno bilo i predavanje „Sjednice bez papira“ Mladena Pezera iz Gradskog poglavarstva Grada Zagreba i Krešimira Šipeka iz Combisa o pojednostavljenju funkcioniranja gradske uprave. 
„Ključni je cilj IBM Foruma objedinjavanje najznačajnijih poslovnih i tehnoloških tema na jednom mjestu uz prateću razmjenu znanja i iskustava između domaćih i stranih IBM-ovaca, naših korisnika i partnera. Nadam se da su se posjetitelji ovogodišnjeg Foruma upoznali sa značenjem poslovanja na zahtjev i načinom na koji IBM i njegovi partneri mogu kompanijama pomoći na putu prema takvom poslovanju,“ rekao je na završnoj svečanosti Ivan Vidaković, glavni direktor IBM-a dodajući kako valja istaknuti posebnost ovogodišnjeg skupa zbog obilježavanja 10. obljetnice IBM-a Hrvatska i 70 godina prisustva na našem tržištu.
Kao jedan od najvažnijih IT događaja u Hrvatskoj, IBM Forum je okupio preko 400 vrhunskih stručnjaka informatičke tehnologije. Kroz druženja korisnika, poslovnih partnera i IBM-ovaca razmjenjuju se informacije i iskustva u cilju obogaćivanja znanja i unaprjeđivanja poslovnih sustava.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.