Zašto koristiti aplikaciju Flipboard za iOS i Android?

Fotografija članka: Zašto koristiti aplikaciju Flipboard za iOS i Android?

Flipboard, aplikacija koja prikuplja sadržaj društvenih mreža i online stranica i sve predstavlja u interesantnom interfejsu u obliku magazina za veliki dio vas nije nepoznata.

Oglas

Flipboard je inače izvorno dizajnirane za iPad, u prosincu 2010, a korisnici uređaja temeljenih na Android sustavu od lipnja prošle godine također mogu koristiti aplikaciju i sadržaje društvenih mreža pregledavati na nekoliko različitih načina. Praćenje sadržaja na Flipboardu je više nego elegantno. Sadržaj listate  kao da se radi o novinama magazinskog tipa.  Da ne bi cijele dane morali visiti na društvenim mrežama jer ipak se treba nešto i raditi na poslu ;), Flipboard omogućava da na jednostavan način dijelite sadržaj  s društvenih mreža koji čitate ili pratite vijesti s online portala.

Konkretno, ne interesiraju li vas tračevi, chat s nekim tamo likovima kojima je jako dosadno u životu i po cijele dane su online, upoznavanje  s osobama koje gotovo ne poznajete, a interesiraju li vas edukativni sadržaji, poslovne vijesti i iskustva korisnika iz različitih oblasti rada i života, Flipboard je za vas.

Da,da, znamo da treba vam još nešto kao zamjenu za Googlea Readera. Nedostaje vam, kao i nama. Nažalost za sada nismo našli neku adekvatnu zamjenu. Nekako nam je najbliža alternativa RSS servis Feedly. Upravo ga istražujemo i važemo pozitivne i negativne strane. Za koji dan očekujte detaljni osvrt.

 

Piše:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.